Hakkımızda

Tarım ve yapı sektörünün ihtiyaçlarını karşılamaktan mutluluk duyuyoruz.
Kurucu, SUAT GÜZELOĞULLARI
Sektördeki gelişmeleri takip ederek, beklentileri karşılamak bizi farklı kılıyor.
Kurucu, SEDAT GÜZELOĞULLARI

KURUM & KURULUŞ

GÜZELOĞULLARI, 1951 yılında Y. Kenan GÜZELOĞULLARI tarafından kurulmuştur. Tarımsal sektörde kullanılmakta olan, makina, ekipman ve klepe, kelepçe imalatı ile her geçen gün faaliyetlerinin arasına yenilerini başarıyla ekleyen GÜZELOĞULLARI firması, 1977 yılında Suat GÜZELOĞULLARI ve 1986 yılında Sedat GÜZELOĞULLARI' nın katılımıyla güç kazanmış ve alanında öncü ve lider, kurumsal bir kuruluş olmuştur.

FAALİYET ALANLARI

Alt Yapı, üst yapı ve zirai sulama için üretilen ürünlerde sektör devleri, Esen Plastik, Netafim ve Mass Pipe firmalarının Kuzey Ege ölgesi ve illerinin Ana Bölge Distribitörlüğü' nü alarak sektörde çok güçlü bir konuma gelmiştir. Zirai Sulama, Üst ve Alt Yapı Malzemeleri, Geniş Hırdavat Çeşitleri, Teknik malzemeler, İş Sağlığı ve Güvenliği Malzemeleri satışının yanı sıra inşaat sektöründe de güçlü bir yapıya ulaşmıştır.

MİSYONUMUZ

GÜZELOĞULLARI firması plastik ürünlerinin kullanıldığı sektörlerde sürekli kaliteli çözümler sunarak verimliliği artırarak bölgesine ve ülkesine ekonomik katkıda bulunmaktadır.

VİZYONUMUZ

GÜZELOĞULLARI firması plastik sektörüne kendini adayarak, sektördeki deneyimini, kalitesine taşıyan toplumsal sorumluluk bilinci ile hareket eden bir firma olarak, yoluna güçlü, emin ve iştirakli adımlarla ilerlemektedir.
Tarım Market