Güncel

Anahtar Teslim Damla Sulama Projeleri

blog

Uzman ekibimiz tarafından hazırlanan sulama projeleriniz ürününüze ve toprağınıza uygun bir şekilde bizim tarafımızdan döşeniyor. -Damla sulama -Yağmurlama sulama -Spring -Danışmanlık

23.11.2015 / Okunma : 2281

Damla Sulamada Kişeye Özel Çözümler

blog

Kumsal toprakta yaptığımız özel çalışmalar ekilen silajlık Mısırı karlı hale getirdi. Her zaman bahsettiğimiz gibi damla sulamada çözümler kişiye özel olmalıdır. Her sorun aynı olmadığı gibi bu sorunlara üretilen çözümler de farklı olacaktır.

10.11.2015 / Okunma : 1964

BASMACIOĞLU GROUP

blog

2015 yılının başında bayiliğini almış olduğumuz Kaan Tarım Makinelerinin Antalya'da düzenlemiş olduğu Bayii toplantısına katılım sağladık. Yeni ürünlerin tanıtımlarının ve önümüzdeki yılın satış hedeflerinin yapıldığı toplantılara katıldık. Özellikle El tipi çapa motorlarında tamamen yerli imalat yapmaya başlayan Kaan Makine Ailesine katılmış olmaktan büyük mutluluk ve onur duymaktayız.

10.11.2015 / Okunma : 2305

AYVALIK Altınova Tarım Kredi Kooperatifi

blog

Altınova/Ayvalık baraj suyunda tam otomatik filtre ve tek yıllık Netafim ile projelendirdiğimiz sulama sistemi. Üreticimiz demir beye hayırlı olsun der katkılarından dolayı Altınova tarım kredi kooperatifine teşekkür ederiz.

20.08.2015 / Okunma : 1850

Modern Basınçlı Sulama Kredileri

blog

Ziraat’ten tarım üreticisine destek Genel Bilgiler Ziraat Bankası; kaynağından alınan suyun tarla içine dağıtılması amacıyla, damla, yağmurlama veya mikro yağmurlama sulama sistemleri kurmak isteyen gerçek/tüzel kişi üreticilere, Modern Basınçlı Sulama Kredileri sunuyor. Özellikleri Ziraat Bankası; Modern Basınçlı Sulama Kredileri kapsamında, Bitki gelişimi için gerekli olan ve doğal yağışlarla karşılanamayan suyun sağlanması için kaynağından alınan suyun tarla içine dağıtılması amacıyla; damla, yağmurlama veya mikro yağmurlama sulama sistemleri kurulmasına, Bu sistemlerin otomasyonuna ilişkin teknolojik sistemlerine, Modern basınçlı sulama sistemi (damla/yağmurlama sulama sistemleri) kullanan/kullanacak olan üreticilerin elektrik temini, derin kuyu açılımı, derin kuyu teçhizatı ve suyun kaynağından tarlaya taşınmasına yönelik yatırım giderleri için yatırım kredisi ürünü sunmaktadır. ​​​​​​​​​​​

6.08.2015 / Okunma : 1599
Untitled 1 Tarım Market